.

Oferty specjalne

Kategorie

Aktywne filtry

3,00 zł
6,00 zł
3,20 zł
4,00 zł
4,00 zł

Frukta-Żel do dżemów i konfitur - naturalna pektyna z jabłek, bez konserwantów Zdrowy skład — naturalna pektyna z jabłek oraz brak konserwantów i polepszaczy gwarantuje Ci bezpieczny skład, a co za tym

W magazynie
New

Saletra potasowa - do peklowania wieprzowiny, wołowiny i cielęciny.
Proporcja na 5 kg mięsa:
Do 2,5 L wody dodać 1 łyżeczkę mielonego pieprzu, 2 łyżeczki majeranku, 2 liście laurowe, 5 ziaren ziela angielskiego, 12 ziaren jałowca, kilka goździków, szczyptę kolendry i tymianek (można użyć również gotową mieszankę ziół do peklowania).

W magazynie
New

  • Niezbędna przy produkcji domowych wędlin – saletra jest obok soli kuchennej podstawowym dodatkiem przy peklowaniu mięsa szczególnie wieprzowiny, wołowiny oraz cielęciny.
  • Zdrowe i bezpieczne peklowanie – saletra nie zawiera nitrytów obecnych w peklosolach, dzięki czemu przygotowywanie domowych potraw mięsnych jest jeszcze zdrowsze
W magazynie
New

  • Niezastąpiona pomoc w produkcji domowych wędlin – peklosól pozwoli Ci na przygotowanie zalew do peklowania, nastrzykiwania i nacierania wędlin i mięs przygotowywanych we własnym domu
  • 50% mniej nitrytu– produkt zawiera, aż 50% mniej azotynów w porównaniu do tradycyjnych peklosoli
  • Wydajne opakowanie – 67 g peklosoli wystarczy Ci na przygotowanie 2 kg mięsa
W magazynie
New

Saletra z mieszanką ziół i przypraw idealnie sprawdzi się do przygotowania parzonych i wędzonych kiełbas. Dzięki peklowaniu mięso zachowa apetyczny kolor i będzie stabilne mikrobiologicznie. Zawarte w mieszance zioła i przyprawy zapewnią mu zaś doskonały smak i wyjątkowy aromat.

W magazynie
New


Saletra z mieszanką ziół i przypraw idealnie sprawdzi się do przygotowania dojrzewających, wędzonych kiełbas. Dzięki peklowaniu mięso zachowa apetyczny kolor i będzie stabilne mikrobiologicznie. Zawarte w mieszance zioła i przyprawy zapewnią mu zaś doskonały smak i wyjątkowy aromat.

W magazynie