

Trawa żubrowa nadaje wódce subtelny smak i aromat. Zawiera kumarynę, która działa lekko uspokajająco i przeciwzapalnie.
Sposób użycia:
Na 10-14 dni przed spożyciem do 0,5 L wódki dodać 3 szt. trawy oraz szczyptę cukru. O gotowości do spożycia świadczy lekko zielonkawy kolor wódki. Gotową wódkę można dodatkowo doprawić przepalanką- według smaku.
Producent: Browin
Susz na 4 L alkoholu.
Trawa żubrowa nadaje wódce subtelny smak i aromat. Zawiera kumarynę, która działa lekko uspokajająco i przeciwzapalnie.
Sposób użycia:
Na 10-14 dni przed spożyciem do 0,5 L wódki dodać 3 szt. trawy oraz szczyptę cukru. O gotowości do spożycia świadczy lekko zielonkawy kolor wódki. Gotową wódkę można dodatkowo doprawić przepalanką- według smaku.